Organizacija vjenčanja

vjenčanja
  Dragi mladenci, magazin Vjenčanje info okuplja manji broj, ali prije svega kvalitetnih oglašivača... Vjerujemo da je ta selekcija prvi korak na putu do onog ćemu težite, a to je uspješna organizacija vjenčanja.
  Iako će neki otpasti, i to prije svega oni s kojima niste bili zadovoljni, ukupan broj oglašivača će s vremenom biti nešto veći, ali ne prevelik.
  Na ovim prostorima kasni, ali ipak polagano sazrijeva, svijest o tome da se i na internetu, kao i u drugim medijima treba tražiti ugledno mjesto oglašavanja.
   "Portali" koncipirani na, u svijetu zastarjeloj i odbačenoj, koncepciji "farmi linkova", dosadni su poput telefonskih imenika i od male koristi. Prirodno je da će svatko na svojoj stranici hvaliti svoj rad... primjerice, band koji ima lošeg pjevača za demo će na svojoj stranici staviti brzu pjesmu, uz puno buke, kako bi se prikrio nedostatak sluha... djelatnici nekih od najpoznatijih hotela imaju bahat odnos prema gostima i ne opravdavaju visoke cijene, ali to se na njihovoj, možda (pre)krasnoj :-) internetskoj stranici neće moći saznati... neki će Vam saloni vjenčanica iznajmiti haljinu koja je već više puta iznajmljivana kao tzv. "prvo nošenje". Ima i foto studija koji će Vam, zbog masovnosti kojoj teže, poslati
"rezervne igrače", čije fotografije uopće niste vidjeli...
Izbjegnite pozivnice koje su jeftine samo zato
što ih je neka tiskara kopirala na osnovi tuđeg dizajna,
pa će ih iste subote imati mnogi parovi. Budite originalni,
ali i racionalni!
  Organizacija vjenčanja biti će lakša i uspješnija
uz naš projekt "Multimedijalni oglas i preporuke"

Uz pomoć multimedijalnog oglasnika i preporuka